9 verschillende soorten Dirty talk (en hoe je de ander verslaafd maakt aan jouw woorden)

9 verschillende soorten Dirty talk (en hoe je de ander verslaaft maakt aan jouw woorden)

Dirty talk, voor de ene persoon is het een onmisbaar element in de relatie, en de ander wordt alleen maar ongemakkelijk bij het idee om stoute woordjes te zeggen tegen haar/zijn partner.

Toch gebeurt dirty talk meer om je heen dan je in eerste instantie zou denken. 

Luister je regelmatig naar muziek? Dan kan het zijn dat je soms dubbelzinnige, of ondeugende opmerkingen hoort die de artiest zingt. 

Artiesten zijn uitermate bewust van hoe ze mensen in een bepaalde mood kunnen brengen met woorden, zonder direct plat en ordinair over te komen. 

In deze blog kom je meer te weten over de voordelen, inspiratie en verschillende soorten dirty talk, waardoor jij na het lezen de ander aan je lippen laat hangen als een artiest.

Wat is dirty talk?

Dirty talk benadrukt de aantrekkelijke aspecten van je partner en geeft op een sexy manier jouw eigen voorkeuren en verlangens weer. 

Het kan ook worden gebruikt om iemand op te warmen voor jullie ontmoeting of om diegene te verrassen met een pikant bericht, waardoor die persoon alleen nog maar aan jou kan denken.

Dirty talk kun je inzetten als voorspel of tijdens het voorspel om de ander extra op te warmen. Daarnaast kun je het ook gebruiken tijdens de intimiteit om alles wat je voelt en ervaart te versterken en nog intenser te maken.

Ook kun je het gebruiken ná de intimiteit om de ander te stimuleren extra aandacht te geven aan jouw voorkeuren de volgende keer. (En natuurlijk kun je de ander nog lang laten terugdenken aan hoe lekker je het vond met hem/haar.)

Nog meer voordelen van dirty talk

 • Je zelfvertrouwen zal aanzienlijk stijgen, omdat je met gemak je seksualiteit durft te uiten.
 • Het verbetert een Dominant/Submissive dynamiek.
 • Je kunt je grenzen verleggen, doordat je meer durft te praten over taboes.

Waarom zou ik dirty talk gebruiken?

Uit een psychologisch onderzoek blijkt dat dirty talk een ontzettend populaire fantasie is. 4175 mensen zijn gevraagd of ze weleens hebben gefantaseerd over het gebruik van dirty talk door hun partner.

Van de vrouwen geeft 93% aan dat ze hier weleens over hebben gefantaseerd, en 56% fantaseert hier vaak over.

Bij de mannen heeft 90% weleens hierover gefantaseerd, en 43% fantaseert hier vaak over.

Hier kunnen we uit opmaken dat dirty talk hoog scoort in fantasieën. Dus waarom zou je er geen werkelijkheid van maken?

Als je nog nooit dirty talk hebt gebruikt, kan het heel onnatuurlijk en ongemakkelijk aanvoelen. Dit is dan ook een mooie kans om het eens uit te proberen. Je kunt het zien als een spier.

De eerste keren is het misschien lastig, maar naarmate je het vaker oefent en gebruikt, zul je merken dat je er sterker in wordt en je zelfverzekerder voelt in de slaapkamer (en in het dagelijks leven).

Mannen raken sneller opgewonden door wat ze zien, terwijl vrouwen eerder opgewonden raken door wat ze horen.

In beide gevallen is het doel hetzelfde, namelijk een stout plaatje van jullie twee creëren. De ander laten voorstellen als jullie twee samen zijn…

Wanneer je beter wordt in dirty talk, word je automatisch beter in communiceren vóór, tijdens en ná intimiteit, wat weer een grotere kans op seksuele bevrediging met zich meebrengt.

Het is dus de moeite waard om deze vaardigheid toe te voegen aan je arsenaal.

Hoe vind ik de juiste woorden en zinnen?

Als een nieuwkomer in dirty talk zul je je vast afvragen hoe je inspiratie kunt opdoen en welke woorden en zinnen je partner het meest zal waarderen.

Ik geef je in dit artikel een mooie verzameling voorbeelden, dus geen zorgen (hier komen we later op terug).

Om inspiratie op te doen, kun je luisteren naar artiesten die een sexy, sensuele of kinky aura in hun nummers hebben. Usher, The Weeknd en Beyoncé zijn voorbeelden van artiesten die hun passie en seksuele verlangens sexy en classy kunnen overbrengen. (Ook geschikt als achtergrondmuziek tijdens de seks.)

Een andere manier is door erotische verhalen te lezen of te beluisteren via een podcast of muziekstreamingplatform, zoals Spotify. ‘EasyToys’ heeft bijvoorbeeld Erotische Verhalen op Spotify.

Nog een manier is om op 18+ websites te zoeken naar ‘Erotic Audio’ of ‘ASMR Audio’. Dit is explicieter en extremer, maar het kan ervoor zorgen dat je fantasie flink geprikkeld wordt.

Communicatie is key

Belangrijk is te weten dat je te allen tijde goed communiceert met de voorkeuren van de ander.

Een misplaatste of niet goed gekalibreerde opmerking kan meteen zorgen voor een negatieve wending van de sfeer. Daarom is het essentieel om specifiek met je partner te overleggen over de woorden die jullie opwinden.

Mocht er een woord of zin zijn waarover je twijfelt, spreek dit dan ook uit naar je partner.

Online of offline dirty talk?

Je kunt dirty talk zowel online als offline inzetten. Beide hebben ze hun eigen voordelen.

Online

Dit valt onder ‘sexting’. Het voordeel van online is dat je ongeacht de locatie een pikante tekst of spraakbericht kunt sturen naar je partner (behalve als je bij je ex bent). Wanneer je partner aan het werk is, kun je hem/haar iets spannends sturen om diegene flink op te warmen voor vanavond.

Tekst alleen kan al een behoorlijke impact hebben. Als je het naar een dieper niveau wilt tillen, kun je je stoute gedachten versturen via een spraakmemo. Het is aan te raden om spraakmemo’s pas te sturen als je zelf al meer in de mood bent.

Wanneer je zelf namelijk nog zo droog bent als een biscuitje, is de kans groter dat je dit gevoel ook overbrengt in je spraakbericht, en dit zal de ander meteen voelen.

Als je begint met tekst, kun je zelf al langzaam in de mood komen. Op het moment dat je opgewonden bent en aan staat, kun je de ander met een spraakbericht vertellen wat er allemaal door je hoofd gaat over die persoon.

Het nadeel van online is dat je minder goed de reactie van de ander kunt peilen in vergelijking met offline.

Voorbeelden online dirty talk:

  • Ik heb enorm zin in jou vanavond…
  • Ik heb een sexy lingeriesetje gekocht. Kom jij het vanavond bewonderen?
  • Ik heb een spannende verassing voor je vanavond…
  • Weet je waar ik al de hele dag aan denk? Jouw lekkere lichaam.

Offline

Aan de andere kant hebben we offline dirty talk. De voordelen van offline zijn dat je veel duidelijker de reactie van iemand kunt peilen op het moment dat je iets pikants zegt. Daarnaast kunnen de woorden ook meteen tot daden worden omgezet.

Wanneer jullie samen zijn, kun je naast de woorden ook spelen met je gezicht expressies, lichaamstaal en stem. Hierdoor kun je de ander nog krachtiger laten voelen waar jij opgewonden van wordt, en waar je naar verlangt.

Het nadeel van offline kan zijn dat je enige ongemak kunt ervaren als één van jullie, of beide, nog niet zo ervaren zijn in dirty talk.

Voorbeelden offline dirty talk:

  • Ik heb hier al de hele dag op gewacht.
  • Jij bent zo ontzettend sexy.
  • Jouw doordringende ogen heb ik gemist vandaag.
  • Vanavond ben ik van jou.
  • Doe met me wat je wilt vanavond.

Hoe gebruik je je stem tijdens dirty talk?

Het is de toon die de muziek maakt.

Je kunt je boodschap overbrengen door te fluisteren, te kreunen of met een sensuele, dominante of onderdanige toon te praten. Het is belangrijk dat je rustig praat. Dit zal al een groot effect hebben.

Om een krachtige stem op te zetten, praat je vanuit je diafragma in plaats van je keel.

Om zelf in een sexy mood te komen, vul je je hoofd met ondeugende gedachten en fantasieën die je met je partner wilt doen.

Een krachtige manier om inspiratie op te doen met intonatie en stemgebruik is door erotische verhalen te beluisteren (en te lezen).

Hierdoor krijg je meer gevoel voor wat effectief is om je partner (en jezelf) flink op te geilen, en kun je bepalen welke dirty talk voor jou het meest natuurlijk aanvoelt.

Nu is een sensuele en sexy stem subjectief. Toch zijn hier enkele voorbeelden van mensen die wereldwijd bekend staan om hun stem:

Mannen

Antonio Banderas
Matthew McConaughey
Elvis Drew (zanger)
Benedict Cumberbatch
George Clooney

Vrouwen

Sharon Stone (In de film Basic Instinct)
Eva Green (in de film Sin City)
Poison Ivy (voice acting by Tasia Valenza)
Sabrina Claudio
Angelina Jolie

Oogcontact en gezicht expressie

Naast woordkeuze en intonatie zijn gezicht expressies ook enorm krachtig om een gevoel of emotie over te brengen op de ander.

Laat af en toe een ‘smirk’ zien op je gezicht. Een smirk is eigenlijk een halve glimlach. Dit maakt je verschijning extra sexy (en mysterieus). George Clooney is hier een natural in.

Dirty talk - George Clooney Smirk
Smirk George Clooney

Maak krachtig oogcontact

Je wilt laten zien dat je meent wat je zegt. Als je tijdens dirty talk telkens wegkijkt, kan de ander de indruk krijgen dat je je onbewust toch ergens onzeker over voelt, of dat je je niet comfortabel genoeg voelt met wat je zegt.

Maak daarom direct oogcontact met de ander als je praat. 

(Kleine sidenote: Als je de ander iets vertelt, hoef je diegene niet constant aan te kijken. Rol hier en daar je ogen even opzij. Je wilt namelijk voorkomen dat je overkomt als een psychopaat.)

Squint met je ogen

Squinten betekent dat je je ogen lichtjes dichtknijpt, waardoor je een glinstering krijgt in je ogen. Dit zorgt voor wat speelsheid, en het is meteen een uitnodiging voor de ander om ook meer met je te flirten.

Dirty talk - Angelina Jolie Squint
Squint Angelina Jolie

Soorten dirty talk

YES, tijd voor voorbeeld zinnen. Dirty talk bestaat in meerdere vormen en categorieën.

Je krijgt veel inspiratie mee die je kunt gebruiken om zo te ontdekken wat jullie fijn vinden. Hoewel ik hieronder dirty talk categorieën geef, zul je merken dat ze regelmatig in elkaar overlopen.

1. Beschrijvende dirty talk

Hierbij beschrijf je wat je aan het doen bent, of wat je wilt gaan doen met de ander. Je kunt dit gebruiken vóór of tijdens de seks.

Vóór de seks

  • Ik ga je vanavond uitkleden als een cadeautje, en elk stukje van je lichaam verwennen.
  • Als ik je zo zie, til ik je op bij je grote zachte billen, en duw ik je tegen de muur aan.
  • Ik ga je vanavond de meest geile orgasmes geven in tijden.
  • Wat heb ik toch zin om jouw naakte lichaam in te smeren met olie.
  • Vanavond laat ik je zien wie jouw meester is.

Tijdens de seks

  • Voel hoe mijn vingers strijken over je lichaam.
  • Zie onze bezwete lichamen zo sexy in elkaar verstrengelt.
  • Ik ga je laten komen van genot.
  • Ik ga nu langzaam mijn lingerie voor je uittrekken.
  • Ik zie dat je lichaam tintelt op het moment dat ik je hier specifiek aanraak.
  • Heerlijk om je zo te zien masturberen voor me.
  • Je kleed me uit met je ogen.

2. Complementaire dirty talk

Veel mensen vinden het fijn om een compliment te krijgen. Je kunt een compliment geven door iets te beschrijven wat je aantrekkelijk/sexy vindt aan het uiterlijk van de ander.

Ook kun je laten weten welke handeling/gedrag je erg lekker en opwindend vindt dat de ander doet.

Vóór de seks

  • Je maakt me zo ontzettend geil, weet je dat, ik kan niet wachten tot vanavond.
  • Jij weet hoe een echte vrouw zich kleed…high heels.
  • Ik denk alleen maar aan jouw lichaam vanavond.
  • Wat vind ik de manier hoe je met je ogen speelt sexy en sensueel.
  • De manier hoe je over straat loopt intrigeert me. Het ziet er zo charmant uit.

Tijdens de seks

  • Ik hou ervan hoe je me zo indringend aankijkt.
  • Fuck, wat heb je een heerlijk lichaam.
  • Je hebt echt het spel van verleiding door.
  • Jij weet iedere man te betoveren.
  • Je straalt echt sex-appeal uit met dit jurkje.
  • Heerlijk hoe je me zo likt.
  • Niemand als jij rimt mij zo lekker.
  • Je ziet er goed uit op je knieën.
  • Jij maakt me zo stijf/nat.
  • Wat ben je toch goddelijk als je met je billen over mijn pik heen schuurt.
  • Wat wind het me op als je me zo geil aankijkt met je bruine ogen.
  • Jouw lichaam is echt perfectie.
  • Er bestaat niks sexier dan een vrouw in handboeien.
  • Wat zie je er goddelijk uit in dat overhemd.

Ná de seks

  • Deze kinky kant van je mag je wel vaker loslaten.
  • Dit…was…geweldig.
  • Dit was de beste seks ooit.
  • Je hebt me nooit verteld hoe goed je bent in beffen/pijpen.
  • Niemand heeft mij ooit zo laten komen als jij.
  • Je maakte me helemaal gek toen je [bepaalde handeling] deed.

Dubbele voetstuk compliment

Bij een dubbel voetstuk geef je eigenlijk een gezamenlijk compliment aan zowel je partner als aan jezelf. Je verheft jullie beiden de hoogte in.

De waarde dynamiek blijft dus gelijk. Als je constant een compliment over jezelf geeft, kan het narcistisch overkomen, en wanneer je constant een compliment aan de ander geeft, kan het op slijmen lijken.

  • Andere mensen zouden zó jaloers zijn, als ze zien wat we nu aan het doen zijn.
  • Wij zijn de definitie van het perfecte koppel.
  • Niemand heeft zo’n sex-appeal en charisma als wij.
  • Iedereen wilt ons.
  • Als iemand ons zou zien, zou diegene spontaan rode oortjes krijgen.

3. Vraag stellende dirty talk

Dit is een prima manier om een gesprek tussen jou en je partner op gang te brengen, vooral als je merkt dat je partner nog niet helemaal weet wat hij/zij moet zeggen.

Ook kun je een vraag stellen om er zeker van te zijn dat de ander consent geeft, en er ook mee akkoord gaat. Je kunt hierbij aangeven wat je wilt dat de ander doet, wat jij bij de ander wilt doen of wat jullie samen gaan doen.

  • Als je thuiskomt, wat wil je dat ik dan aantrek voor je?
  • Als ik vanavond zorg voor lekkere wijn en een romantische sfeer, wat vind jij dat er nog ontbreekt?
  • Ik ga je vanavond helemaal uit elkaar trekken, wat ga je doen om mij blij te maken?
  • Vind je het leuk om zo door mij gedomineerd te worden?
  • Vind je het leuk om mij zo te domineren?
  • Heb je wel eens nagedacht om een extra persoon uit te nodigen?
  • Als ik je blinddoek, wat wil je dan dat ik met je doe?
  • Lijkt je het geil om mij eens geneukt te zien worden door iemand anders?
  • Zal ik je eens heerlijk verwennen meisje?
  • Vind je het lekker als ik zachtjes in je tepel bijt?
  • Wat vind je van het idee om met elkaar eens naar een parenclub te gaan?

4. Romantische dirty talk

Hier spreek je op een zachtere en sensuelere toon tot je partner.

  • Laten we vanavond voor een spannende avond zorgen met wijn, lekker eten en meer.
  • Ik wil je overal kussen.
  • Prinses, je kan alles van me krijgen wat je wilt vanavond.
  • Jij bent als een godin voor me, mijn seksgodin.
  • Ik heb lekkere massageolie gekocht, om je vanavond lekker in te smeren.
  • Met jou de liefde bedrijven is magisch.
  • Vanavond laat ik je lichaam tintelen van opwinding.
  • Met mijn tong ga ik je vagina/penis heerlijk verwennen.

5. Verleidelijke dirty talk

Hier maak je flirterige of verleidelijke opmerkingen die hinten naar wat er kan komen. Je teased de ander door een ondeugend beeld in zijn/haar hoofd te schetsen.

  • Stel je voor hoe mijn warme adem op je lichaam voelt.
  • Wat lijkt het me heerlijk als je me vanavond hard neemt.
  • Ik verheug me nu al hoe jij me vanavond aanpakt.
  • Stel je voor hoe ik langzaam je kleding uittrekt als een cadeautje.
  • Ik vond het heerlijk hoe je me vorige week masseerde. Dat mogen we mij betreft binnenkort overdoen.
  • Vanavond ben jij van mij.
  • Vanavond mag je met me doen wat je wilt.
  • Ik heb slagroom gekocht, vanavond mag je het van me af snoepen.
  • Ik hou wel van stoute meisjes als jij.
  • Niet voor niets val ik op bad boys zoals jij.
  • Ik heb een spannende verassing voor je vanavond.
  • Laat maar zien waar je zo naar verlangt.

6. Bekennende dirty talk

Dit is een perfecte manier om je partner een onverwachte prikkel te geven. Ook kun je het gebruiken om een balletje op te gooien voor een bepaalde fantasie of wens.

  • Ik kan niet slapen, omdat ik alleen maar aan jouw lichaam denk.
  • Vandaag heb ik totaal niet mijn concentratie erbij. Dat komt door de heerlijke seks met jouw vorige week.
  • Ik heb alleen maar gedacht om je vast te binden en flink te spanken schatje.
  • De hele nacht dat we uit waren gegaan heb ik alleen maar gefantaseerd over onze bezwete lichamen op bed.
  • Ik heb gemasturbeerd op werk, omdat ik alleen maar aan die zalige pik/poes van jou kon denken.
  • Onder de douche heb ik mezelf gevingerd/afgetrokken, met jouw in gedachte.
  • Ik kan er niks aan doen, maar ik wil de kleding van je lijf scheuren.
  • Ik word zo geil van het idee om jou te pijpen/beffen.
  • Vannacht heb ik gedroomd over hoe jij me domineerde in bed.
  • Ik zit constant te fantaseren om je vast te binden en je lekker te verwennen.
  • De hele tijd denk ik hoe het zou zijn als wij roleplay doen.
  • Ik wil je in mij voelen babe.
  • Ik wil je…

7. Commanderende & Smekende dirty talk

Commanderen wordt vaak geassocieerd met een dominante rol. Hierbij geeft de dominant directe instructies of bevelen om de partner te sturen of te leiden.

Daarentegen hoort smeken vaak bij de submissive rol. Bij smeken uit de submissive een intens verlangen of behoefte die diegene vervuld wil krijgen door haar/zijn partner.

Commanderend (Dominant)

  • Zeg hoe graag je me wilt.
  • Laat me zien wat je in huis hebt, vuile slet.
  • Ga op het bed liggen.
  • Kleed je uit.
  • Stop je hoofd tussen mijn benen schat.
  • Luister naar me hoer.
  • Ga op je knieën zitten.
  • Kijk me aan als je klaarkomt.
  • Dat is meneer voor jou slet.
  • Vertel me wat voor freak je bent.
  • Zei ik dat je mocht stoppen?
  • Ik vroeg het je niet, ik zeg het je.
  • Als je nog een keer zo brutaal naar me bent ga ik je straffen.
  • Sorry, wat zei je!?

Smekend (Submissive)

  • Meesteres, laat me alstublieft uw poesje likken.
  • Meester, laat me alstublieft uw pik proeven.
  • Ik smeek je.
  • Doe met me wat je wilt doen.
  • Je moet me een harde aanpak geven.
  • Bind me alsjeblieft vast op bed.
  • Ik wil dat je me goed aanpakt.
  • Ik heb jouw handen nodig die me stevig vastpakken.
  • Domineer me.
  • Stop alsjeblieft niet.
  • Ik wil je aankijken als je over mij klaarkomt.
  • Spank me daddy, ik ben heel erg stout geweest.
  • Sir, spuit uw zaad over mijn gezicht.
  • Ik wil dat je mij straft.

8. Vernederende dirty talk

Hier haalt de dom zijn of haar sub naar beneden. Als sub kun je hieraan gehoorzamen, maar je kunt ook tegengas geven. Subs die graag tegengas geven of de dom uitdagen, worden ook wel een ‘brat’ genoemd.

  • Is dat alles wat je kan vieze slet die je bent?
  • Wat heb jij een kleine penis/tieten.
  • Iedereen weet dat jij mijn bitch bent, de eerste keer dat ze ons zagen.
  • Eens een slet, altijd een slet.
  • Jij bent mijn pet, dus wees gehoorzaam.
  • Hou je mond bitch.
  • Luister naar me slaaf.
  • Ik ben gemaakt om een vieze cumslut te zijn.
  • Ik verdien het om gebruikt te worden als een hoer die ik ben.
  • Is dit alles wat je kan?
  • Je zult me nooit kunnen handelen.
  • Sla me nu écht hard met die flogger, mietje.
  • Don’t be a pussy.
  • Je zult toch echt beter je best moeten doen voor me.

9. Porno dirty talk

Dit is een directe en rauwe manier om je gedachten over te brengen, alsof je in een pornofilm speelt. 

  • Ik wil die heerlijke pik van je proeven.
  • Wat zie je er sexy uit met mijn cock in je mond.
  • Kom hier met dat natte kutje.
  • Kreun voor me schatje.
  • Wil je diep in me stoten daddy?
  • AH, YES, ga door.
  • Neuk me, harder.
  • Maak jij mommy geil, terwijl ze op je gezicht zit?
  • Oeh, geef me je zaad.
  • Aah, squirt in me gezicht babe.
  • FUCK, FUCK, FUCK

Bonus!

10. Roleplay dirty talk

Bij roleplay kun je je fantasie lekker de vrije loop laten en scenario’s spelen met je partner die normaal niet mogelijk zouden zijn.

Agent

  • Mevrouw, ik moet u helaas arresteren.
  • Doe je handen op je rug, zodat ik je in de boeien kan slaan.
  • Ga alsjeblieft met je armen en benen wijd staan, zodat ik je kan fouilleren.
  • Moet ik nu mijn knuppel gaan gebruiken?
  • Stiekem, agent, val ik erg op mannen in uniform.

Leraar en Schoolmeisje

  • Stoute meisjes krijgen straf.
  • Ik heb mijn huiswerk niet af meester.
  • Ik ben heel erg stout geweest leraar.
  • Buig over de tafel, zodat ik je billenkoek kan geven.
  • Het lijkt erop dat je aan andere dingen denkt, in plaats van mijn les…

Dokter en patiënt

  • Ik hoor je hartslag. Is het van opwinding?
  • Dokter, ik moet onderzocht worden.
  • Kleed je maar uit, zodat ik je kan onderzoeken.
  • Ik zie dat je een erectie probleem heb, ik weet wel hoe ik dat moet oplossen.
  • Hoe kan ik een treurig persoon als jou opvrolijken?

Brandweerman/vrouw

  • Ik kreeg de melding dat hier een heet vuur gaande is?
  • Geen zorgen, met mijn grote slang krijg ik alles voor elkaar.
  • Heb ik je nu helemaal natgespoten?
  • Ik wil dat je me optilt met die grote handen van je.
  • Het vuur is niet het enige wat geblust moet worden…

Baas en werknemer

  • Je geeft aan dat je een promotie wilt, waarom zou ik jou die geven?
  • Heb je wel eens een oogje gehad op een collega?
  • Een man in pak vind ik enorm sexy.
  • Ik denk dat veel mensen in dit bedrijf wel iets met jou willen drinken.
  • Ik weet dat ik mijn werknemers hetzelfde moet behandelen, maar jou gun ik wat extra’s…
 •  

Kapitein en gast

  • Ik verwacht nattigheid.
  • Wees voorzichtig, we benaderen een plek met veel verleidelijke sirens.
  • Ik wil je wat laten zien in de kombuis.
  • Volgens mij weet jij als kapitein goed om te gaan met…grote dingen?
  • Ik bevaar graag zowel stille als wilde wateren…

Stewardess en piloot

  • Ik ga je brengen tot ongekende hoogte.
  • Heb je wel eens van de ‘Mile High Club’ gehoord?
  • Ik denk dat jij mijn stuurknuppel wel kunt bedienen.
  • Weet je dat ik stiekem een oogje heb op knappe dames in uniform?
  • Zullen we samen naar een onbewoond eiland vliegen?

Hotelmaid en hotelgast

  • Heb je weleens gefantaseerd hoe het zou zijn om seks te hebben met een hotelgast?
  • Normaal verschoon ik dingen, maar soms vind ik het leuk om het juist vies te maken.
  • Kreun zachtjes, niemand mag ons horen.
  • Als ik je geld zou geven, zou je dan iets voor me willen doen?
  • Mijn baas ontslaat me als hij hierachter komt.
Dirty talk meme maid

Escort/gigolo en klant

  • Vanavond mag je alles met me doen wat je wilt.
  • Wat is je grootste fantasie babe?
  • We kunnen nu alle verlangens vervullen die je hebt.
  • Ik kan jouw perfecte vriendin zijn, of strenge dominatrix.
  • We kunnen een betekenisvol gesprek houden of stomend hete seks.

Klusjesman/vrouw en bewoner

  • Blijf je een kopje koffie drinken?
  • Ik kan je de badkamer laten zien als je wilt?
  • Vind je het erg als ik me hier omkleed?
  • Ik hou van mannen/vrouwen die goed zijn met hun handen.
  • Niemand mag hier achter komen, waar is je partner nu?

Triggerwoorden en nog meer inspiratie

Iedereen heeft woorden die hen prikkelen en een voorkeur voor hoe ze dingen zeggen. Hier geef ik je een arsenaal aan voorbeelden van namen voor geslachtsdelen, zelfstandige naamwoorden, bijvoeglijke naamwoorden en werkwoorden.

Je kunt met deze woorden (en elkaar) experimenteren om zo de perfecte dirty talk te vinden die bij jullie beiden past. Zie het als een soort seks Scrabble.

Geslachtsdelen: Penis, piemel cock, dick, pik, lul, stijve, lid, paal, vagina, vulva, kutje, pussy, clitje, poesje, sneetje, yoni, poeni.

Zelfstandige naamwoorden: Anus, babe, baby, baby boy, baby girl, billen, bitch, blowjob, boef, cumdumpster, cumslut, cunt, daddy, dier, dog, fantasie, faggot, freak, fuck doll, fuck slut, snoeperd, stoeipoes, fucktoy, gaatje, gedachten, genot, god, godin, hoer, hond, kont, lichaam, liefde, loser, maagd, meester, meesteres, meisje, mommy, mond, pet, pijpbeurt, prins, prinses, pussy, pussy lips, slet, slaaf, sir, tepels, tieten, tong, trash.

Bijvoeglijke naamwoorden: Begerige, beschamende, brave, diepe, domme, druipende, enorme, freaky, gebruikte, geile, geweldige, goddelijke, grote, harde, heerlijke, hete, hitsige, luie, natte, ongelofelijke, ondeugende, onweerstaanbare, perfecte, smerige, slechte, stoute, sexy, vieze, vuile, waardeloze, wanhopige, zachte, zalige, zielige.

Werkwoorden: Aanbidden, aanraken, ademen, adoreren, aftrekken, beffen, begeren, bekijken, bijten, buigen, choken, claimen, controleren, domineren, drukken, druipen, duwen, edgen, fascineren, forceren, genieten, grijpen, hijgen, hypnotiseren, komen, kijken, knielen, krassen, kreunen, kruipen, likken, martelen, masturberen, masseren, misdragen, nemen, neuken, ophitsen, opgeilen, opwinden, peggen, penetreren, pijpen, proeven, rimmen, scheuren, slaan, slikken, smeken, snoepen, smijten, spelen, spanken, spugen, stoten, strelen, squirten, straffen, teasen, tintelen, trekken, uitdagen, uitkleden, vastbinden, vasthouden, vastpakken, verslinden, verwennen, vingeren, voelen, wrijven, willen, zuigen.

Wat is nu de beste dirty talk?

Kort gezegd, de beste dirty talk bestaat niet. Het hangt echt af van jullie voorkeuren en jullie mood.

Toch is er één woord waar de ander misschien wel de meeste waarde aan hecht: 

Dat is de naam van diegene.

Door een seksueel compliment te geven aan de ander, waarin zijn of haar naam wordt genoemd, zal diegene al die positieve eigenschappen sneller aan zichzelf koppelen. Dit zorgt er dan ook weer voor dat de ander meer in zijn mannelijke of haar vrouwelijke energie komt.

Kortom, het krijgt een extra persoonlijke lading, waardoor de ander een nog krachtigere bevestiging krijgt van zijn/haar pluspunten.

Dit motiveert en stimuleert de ander voor jullie toekomstige dates.

Als jullie nog spannende dirty talk zinnen hebben, deel deze dan vooral. Het lijkt me leuk om de verzameling hier uit te breiden. 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Technische Dag

Op een zaterdag in november wordt een technische dag georganiseerd voor alle cursisten en leraressen van stichting PMON.

Ieder jaar wordt een leuk onderwerp gekozen, wat op verschillende niveaus wordt uitgewerkt, zodat iedereen kan deelnemen. 

Tijdens deze dag wordt er een modeshow gehouden, waarbij we elkaar proberen te inspireren en we gemaakte kleding met trots mogen showen.

Ook leuk om medecursisten te ontmoeten!

×