Gigolo date op bevrijdingsdag

Gigolo Date op Bevrijdingsdag

Het is bevrijdingsdag. Ik ben onderweg naar Amsterdam voor een privé date. 

Wanneer ik halverwege de rit ben, wordt ik gebeld op mijn bedrijfsmobiel. Het is een man. Hij vraagt of ik vanavond tijd heb voor een date met zijn vrouw en hem. Ik leg uit dat ik een privé date heb, en daarom niet weet tot hoelaat deze gaat duren.

Later op de avond loopt de date ten einde, en we lopen samen naar mijn auto. We zeggen elkaar gedag.
 
Ik zie dat ik een aantal gemiste oproepen hebt van de man. Ik leg hem uit dat ik klaar ben met de onbetaalde date. We bellen met elkaar, en hij legt zijn situatie uit: Ze zijn een koppel die al 15 jaar samen zijn. Voor het verhaal noem ik ze Ben en Corine.
 
Ze vertellen dat ze soms ergens naartoe gaan om quality time met elkaar door te brengen. Dit doen ze bijvoorbeeld door dan een hotel te boeken. 

Omdat ze al zolang bij elkaar zijn, zou het gecompliceerd kunnen worden als ze mij bij hun thuis zouden uitnodigen, vanwege hun omgeving en kind. Vandaar dat ze mij een bezoekje willen laten brengen op hun hotelkamer.
 
Ik ben inmiddels thuis gekomen van mijn privé date. Voor mijn betaalde date fris ik me nog even snel op, en pak ik mijn tas met spullen in. Onderweg naar locatie zet ik wat muziek van 50 Shades of Grey op om alvast in de stemming te komen.
 
Eenmaal aangekomen parkeer ik de auto op het parkeerterrein van het hotel. Het hotel ziet er beschaaft, maar degelijk uit. Bij de deur wacht ik een paar minuten, totdat de man van het koppel me komt halen. Voor het openen van de deur moet er namelijk van binnen een knop worden ingedrukt.
 
De man die de deur opent komt vrolijk en nuchter over. We hadden al ge-videobeld, dus ik wist hoe het stel er in kwestie uit zou zien.
Hij begeleid me naar de hotelkamer. Eenmaal op de kamer bied hij me wat drinken aan. Ik kies voor een sinaasappelsapje. Zijn vrouw is zich nog aan het opfrissen, dus die komt er in enkele minuten aan.
 
Dan hoor ik dat de deur geopend word. Ik zie een dame met een ontzettend lief gezicht. Ze draagt kousen met jarretels, iets wat ik altijd heel aantrekkelijk vind staan bij een vrouw…
 
We overleggen met elkaar wat ze fijn vinden en wat niet. Ben legt me uit dat Corine een aantal littekens onder haar borsten heeft, en zich daarover onzeker voelt. Daarom houd zie liever een deel van haar kleding aan.
 
Voor mij geen probleem. Voor mij gaat het erom dat ze zich goed voelt tijdens de date. Ben gaat naar de wc en laat ons even alleen. Vanaf hier vraag ik wat Corine graag zou willen. Ze verteld me dat ze een ontspanningsmassage erg fijn vindt.
 
Ik vraag haar op haar buik te liggen, zodat ik haar benen en achterkant kan masseren. Normaal ben ik gewend dat de vrouw naakt is, maar met kleding vind ik het ook prima.
 
Al snel zie ik haar meer ontspannen. Ze zucht en neemt een meer open lichaamshouding aan. Ondertussen komt de man terug van de wc. Hij bekijkt aandachtig naar zijn vrouw die gemasseerd wordt.
 
Aan de ademhaling van Corine kan ik halen dat ze steeds meer opgewonden wordt. Ik vraag haar op haar rug te gaan liggen. Ze houd haar ogen gesloten, zodat ze elke aanraking kunt voelen.
 
Na de erotische massage maken we de transitie naar seks. We checken regelmatig of het voor iedereen nog oké is. Dit is het geval. Na een paar uur is Corine uitgeput en voldaan.
 
We praten nog wat na met zijn drieën. We kijken er allemaal met een tevreden gevoel op terug. Voor Corine was het zelfs boven verwachting. Als Ben ziet dat zijn vrouw heeft genoten, is hij ook helemaal tevreden.
 
Ik vind het mooi dat Corine zich durfde te laten gaan, ondanks dat ze zich enigszins onzeker voelde over haar litteken. We nemen afscheid van elkaar, en ik geef hun mijn visitekaartje. Wat een bijzondere Bevrijdingsdag was dit…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Technische Dag

Op een zaterdag in november wordt een technische dag georganiseerd voor alle cursisten en leraressen van stichting PMON.

Ieder jaar wordt een leuk onderwerp gekozen, wat op verschillende niveaus wordt uitgewerkt, zodat iedereen kan deelnemen. 

Tijdens deze dag wordt er een modeshow gehouden, waarbij we elkaar proberen te inspireren en we gemaakte kleding met trots mogen showen.

Ook leuk om medecursisten te ontmoeten!

×