High Class Gigolo Blaricum

Ben je op zoek naar een high class gigolo in Blaricum? Je bent op de juiste plek beland.

Of je nu intimiteit zoekt, ontspanning, een hapje wilt eten of op stap wilt gaan met mij, de keus is aan jou.

Een high class gigolo boek je als je meer spanning zoekt in je seksleven of als je jouw vrouwelijke kant (opnieuw) naar boven wilt halen. Wat ook een reden kan zijn is dat je meer zelfvertrouwen op wilt bouwen of een bepaalde fantasie van je bucket lijst af wilt strepen.

Verloop van een date met een high class gigolo in Blaricum

Het is mogelijk mij uit te nodigen bij jou thuis of een hotel te boeken waar we samen onze dag/nacht kunnen spenderen. Voor een erotische massage kan ik je ontvangen in high end massagesalon ‘La Femme‘ in Amersfoort.
 
Wanneer we elkaar ontmoeten zul je altijd een goed geklede charmante man treffen.
 
Een rustig gesprek om elkaar beter te leren kennen is waarmee het begint. Hier krijg ik dan ook meteen een beter beeld van wat je verlangt. Hierdoor kunnen we meteen onze connectie versterken.
 
Ik zal zorgen dat jij je op je gemak voelt, waardoor je compleet jezelf kunt zijn. Heb je iemand nodig om je hart te luchten of een persoon die even de druk eraf haalt met een grapje, dan ben ik er voor je. En natuurlijk bouwen we de spanning gedurende de date op en teasen we elkaar.

Op maat gemaakte date in Blaricum

Met mijn ervaring in de horeca weet ik een glimlach op jouw gezicht te toveren (en je blij te maken met een lekkere cocktail). 😉
 
Onze date voor jouw behoeftes en fantasieën maak ik dan ook graag op maat. Dit kan binnen een romantische setting zijn, zoals bij de boyfriend experience of een dinner date in een chic restaurant. Ook een stoute fetisj op een spannende locatie is mogelijk. Daarnaast kun je voor een trio experience of double couple experience ook bij mij terecht.
 
Wat ik geleerd heb als ondernemer, is dat wat je geeft aan iemand je ook weer terugkrijgt.
 
Als ik jouw zie genieten, dan maakt mij dit ook gelukkig.
 
Ik hou de discretie en standaard hoog, om zo mijn kwaliteit te waarborgen.
Alexandro Erotische Massage
Alexandro Bag Travel

Locaties om een high class gigolo te boeken buiten Blaricum

Naast Blaricum zijn er ook andere locaties om me te boeken. 

Kleding Voorkeuren

Je ontvangt mij altijd in een stijlvolle outfit met nette broek/pantalon, overhemd en keurige schoenen. Wanneer je een andere voorkeur hebt, hoor ik die graag.

Betaalmethodes

Het is mogelijk om contant te betalen of met een betaalverzoek.
 
Als dit je eerste boeking bij mij is, kun je een aanbetaling verwachten. Hierdoor ben ik er zeker van dat je een serieus persoon bent. Daarnaast dekt dit ook de reiskosten.

Een high class gigolo reserveren voor een date in Blaricum

Om mij te boeken ga je naar het boekingsformulier. Hier vul je dan de datum, tijd, locatie en wensen in die je hebt. Natuurlijk kun je me hiervoor ook bereiken op WhatsApp. Ik neem geen privé en anonieme telefoontjes op.
 
Hou wel rekening met enkele uren reis- en voorbereidingstijd wanneer je de date dezelfde dag inplant.
Klaar om samen een onvergetelijke ervaring te maken? Boek dan hieronder jouw avontuur

Technische Dag

Op een zaterdag in november wordt een technische dag georganiseerd voor alle cursisten en leraressen van stichting PMON.

Ieder jaar wordt een leuk onderwerp gekozen, wat op verschillende niveaus wordt uitgewerkt, zodat iedereen kan deelnemen. 

Tijdens deze dag wordt er een modeshow gehouden, waarbij we elkaar proberen te inspireren en we gemaakte kleding met trots mogen showen.

Ook leuk om medecursisten te ontmoeten!

×