Services

Alexandro Service - Trio Experience Banner

Wel eens gefantaseerd over een Trio? Deze experience verrijkt jou/jullie seks leven (ook omdat deze ervaring lastig te realiseren kan zijn).

Een (erotische) massage is om je lichaam een complete ontspanning te geven, en tegelijkertijd een heerlijk en opwindend voorspel te beleven.

De BFE betekent een intieme tijd beleven die meer aanvoelt als een ‘echte’ relatie dan platte seks. Krijg het gevoel dat dit je eerste vriendje is.

Een dinner date is uitstekend om elkaar op mentaal vlak beter te leren kennen in een klasse restaurant onder het genot van een hapje en een drankje.

Zoek je als stel een intieme date met een ander stel? Bij deze experience worden jullie vergezeld door mij en een van mijn partners.

Graag alleen gezelschap gehouden worden zonder intimiteit, bijvoorbeeld om gewoon een goed gesprek te hebben en een luisterend oor te krijgen? Dan is dit absoluut een aanrader.

Technische Dag

Op een zaterdag in november wordt een technische dag georganiseerd voor alle cursisten en leraressen van stichting PMON.

Ieder jaar wordt een leuk onderwerp gekozen, wat op verschillende niveaus wordt uitgewerkt, zodat iedereen kan deelnemen. 

Tijdens deze dag wordt er een modeshow gehouden, waarbij we elkaar proberen te inspireren en we gemaakte kleding met trots mogen showen.

Ook leuk om medecursisten te ontmoeten!

×