Companionship Only

Voor stijlvol gezelschap

Wat houdt Companionship Only in?

Hier word je gezelschap gehouden zonder intimiteit. Wanneer je bijvoorbeeld een diepgaand gesprek wilt voeren, of een luisterend oor wilt krijgen. Misschien zijn er bepaalde zaken binnen je leven die je nog niet met iemand hebt durven delen, zoals trauma’s of gedachtes met een onderliggende schaamte. Dan is de companionship only een uitstekende keuze. 

Ik ben er emotioneel en mentaal voor je. Belangrijk vind ik het dat je compleet jezelf kunt zijn.  Onhoud wel dat dit geen officiele therapie sessie is. Ik geloof echter wel dat met behulp van een goed gesprek trauma’s en bepaalde gedachtes beter verwerkt kunnen worden, waardoor je met een dankbaar gevoel de boeking uitgaat. 

Natuurlijk is het ook mogelijk om bijvoorbeeld door de stad te lopen of een bepaalde activiteit te bezoeken. Companionship Only kan natuurlijk ook geboekt worden om elkaar beter te leren kennen, zodat er later meer intimiteit opgebouwd kan worden.

Tijdens deze date zal er niet gezoend worden, en komt er geen fysieke intimiteit of seks aan te pas. De kleren blijven hier aan. Het is puur gezelschap. Mocht er later behoefte zijn aan meer seksuele intimiteit, dan kan er natuurlijk iets anders ná Companionship Only geboekt worden.

Tarieven Companionship Only

1 uur: €90

2 uur: €180

Per extra uur: €50

Nacht: Op aanvraag

Weekend: Op aanvraag

 

Wat andere zeggen over 'Companionship Only'

5/5

Alle aandacht voor jou

Wat een fijne avond met Alexandro heb ik gehad. Fijn als een man alleen aandacht heeft voor jou, attent is, een leuk gesprek kan voeren en een ontspannen avond verzorgt, waarin jij alleen maar hoeft te ontvangen.

Annabelle

Klaar om samen een onvergetelijke ervaring te creëren?

Boek dan hieronder jouw avontuur

Technische Dag

Op een zaterdag in november wordt een technische dag georganiseerd voor alle cursisten en leraressen van stichting PMON.

Ieder jaar wordt een leuk onderwerp gekozen, wat op verschillende niveaus wordt uitgewerkt, zodat iedereen kan deelnemen. 

Tijdens deze dag wordt er een modeshow gehouden, waarbij we elkaar proberen te inspireren en we gemaakte kleding met trots mogen showen.

Ook leuk om medecursisten te ontmoeten!

×