Double Couple Experience

Met elkaar de intimiteit (vier)en

Wat houdt de Double Couple Experience in?

De fantasie om als stel vergezeld te worden door een ander stel? Dan moet je bij de Double Couple Experience wezen. Hier worden jullie in de watten gelegd door mij en een van mijn vrouwelijke partners.

Het kan lastig zijn om hiervoor geschikte mensen te vinden in jullie directe omgeving. Discretie hier is dan essentieel. Ik en mijn partner geven jullie de aandacht die jullie verdienen, no strings attached.

Het leuke hieraan is dat de dynamiek heel flexibel kan zijn. Jullie kunnen toekijken hoe ik en mijn partner intiem met elkaar bezig zijn, maar jullie kunnen ook participeren aan het hele spel. De mogelijkheden zijn erg breed.

We weten dat er zenuwen kunnen opspelen aan het begin. Daarom beginnen we de avond rustig met een leuk gesprek.

Om iedereen evenveel en genoeg aandacht te kunnen geven, wordt er altijd overlegd wat jij/jullie precies verlangen.

Alleen op deze manier kijkt iedereen met een glimlach op deze ervaring terug.

Tarieven Double Couple Experience

Omdat mijn partners verschillende tarieven hanteren, gelden er verschillende prijzen voor deze experience. Vanaf twee uur is een Trio/Double Couple Experience mogelijk met een van mijn partners bij de boeking.

Jullie wensen worden eerst via mij met een van mijn partners besproken om zo tot een duidelijk tarief te komen.

Klaar om samen een onvergetelijke ervaring te creëren?

Boek dan hieronder jouw avontuur

Technische Dag

Op een zaterdag in november wordt een technische dag georganiseerd voor alle cursisten en leraressen van stichting PMON.

Ieder jaar wordt een leuk onderwerp gekozen, wat op verschillende niveaus wordt uitgewerkt, zodat iedereen kan deelnemen. 

Tijdens deze dag wordt er een modeshow gehouden, waarbij we elkaar proberen te inspireren en we gemaakte kleding met trots mogen showen.

Ook leuk om medecursisten te ontmoeten!

×